PlugUI is out for testing!

Arch Linux ARM announcements, news, and other important things are posted here.

Re: PlugUI is out for testing!

Postby mrsteveman1 » Wed Mar 23, 2011 8:12 pm

hojnikb wrote:yeah that would be great.


It's done, next package will have a simple but functional page for running commands
mrsteveman1
 
Posts: 15
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:44 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby mrsteveman1 » Wed Mar 23, 2011 8:13 pm

jazviper wrote:Looks pretty cool thus far. One question though, why can't I find my plug on the plugfinder when I'm using dyndns?


Probably a bug, which plug are you using and what sort of connection? Wireless or ethernet?
mrsteveman1
 
Posts: 15
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:44 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby hojnikb » Wed Mar 23, 2011 8:45 pm

mrsteveman1 wrote:
hojnikb wrote:yeah that would be great.


It's done, next package will have a simple but functional page for running commands

Great, thats all i really need from a webui.
Now i will finally be able to ditch webmin for good :D
+°´°+,¸¸,+°´°~ +°´°+,¸¸,+°´°~I ♥ my DockStar :oops:~°´°+,¸¸,+°´°++°´°+,¸¸,+°´°~
Linux = Be root
Windows = reboot

+°´°+,¸¸,+°´°~DockStar, Marvell CPU @ 1.2Ghz, 128MB RAM, 4GB rootfs + 160GB°´°+,¸¸,+°´°+
hojnikb
 
Posts: 104
Joined: Thu Jul 08, 2010 11:57 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby jazviper » Wed Mar 23, 2011 9:30 pm

mrsteveman1 wrote:
jazviper wrote:Looks pretty cool thus far. One question though, why can't I find my plug on the plugfinder when I'm using dyndns?


Probably a bug, which plug are you using and what sort of connection? Wireless or ethernet?


Using a wired connection into a router running tomato firmware. It found me when I wasn't using dyndns, started using that and nothing.

*Edit* also running on a pogoplug v.2
jazviper
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 06, 2011 4:33 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby hojnikb » Thu Mar 24, 2011 4:18 pm

Maybe in the next release it would be nice to have all the basic info on the first page, something like status page but on the first page.
+°´°+,¸¸,+°´°~ +°´°+,¸¸,+°´°~I ♥ my DockStar :oops:~°´°+,¸¸,+°´°++°´°+,¸¸,+°´°~
Linux = Be root
Windows = reboot

+°´°+,¸¸,+°´°~DockStar, Marvell CPU @ 1.2Ghz, 128MB RAM, 4GB rootfs + 160GB°´°+,¸¸,+°´°+
hojnikb
 
Posts: 104
Joined: Thu Jul 08, 2010 11:57 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby mrsteveman1 » Fri Mar 25, 2011 12:24 am

jazviper wrote:
mrsteveman1 wrote:
jazviper wrote:Looks pretty cool thus far. One question though, why can't I find my plug on the plugfinder when I'm using dyndns?


Probably a bug, which plug are you using and what sort of connection? Wireless or ethernet?


Using a wired connection into a router running tomato firmware. It found me when I wasn't using dyndns, started using that and nothing.

*Edit* also running on a pogoplug v.2


DNS shouldn't change anything, but if your real IP changes before the plug maintenance system runs again there won't be a record of your location having a plug yet, so plugfinder wont have a link for you to click.

Run the maintenance system and tell me what happens.
mrsteveman1
 
Posts: 15
Joined: Wed Mar 23, 2011 4:44 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby jazviper » Fri Mar 25, 2011 3:12 am

mrsteveman1 wrote:DNS shouldn't change anything, but if your real IP changes before the plug maintenance system runs again there won't be a record of your location having a plug yet, so plugfinder wont have a link for you to click.

Run the maintenance system and tell me what happens.


That's what it was. Thanks for the info.
jazviper
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 06, 2011 4:33 am

Re: PlugUI is out for testing!

Postby BinaryJay » Sat Mar 26, 2011 2:51 pm

Is it possible that the settings for plugui can get moved to a configuration file instead of inside the init script?

Every time it upgrades I have to modify the script to put it's port back away from 80. It would also be fine if this was moved to a random unused port that isn't shared by existing services.

Thanks.
BinaryJay
 
Posts: 87
Joined: Mon Dec 06, 2010 10:27 pm

Re: PlugUI is out for testing!

Postby pepedog » Sat Mar 26, 2011 3:21 pm

I asked for this too.
Think I read port 80 is because it can use a Google location service, so you can connect from anywhere (like the pogoplug service), and port 80 is not likely to be blocked.
pepedog
Developer
 
Posts: 2431
Joined: Mon Jun 07, 2010 3:30 pm
Location: London UK

Re: PlugUI is out for testing!

Postby hojnikb » Sat Mar 26, 2011 4:06 pm

Is it possible to point File browser to somewhere else than /media ?
Becouse i dont have anything there ;)
+°´°+,¸¸,+°´°~ +°´°+,¸¸,+°´°~I ♥ my DockStar :oops:~°´°+,¸¸,+°´°++°´°+,¸¸,+°´°~
Linux = Be root
Windows = reboot

+°´°+,¸¸,+°´°~DockStar, Marvell CPU @ 1.2Ghz, 128MB RAM, 4GB rootfs + 160GB°´°+,¸¸,+°´°+
hojnikb
 
Posts: 104
Joined: Thu Jul 08, 2010 11:57 am

PreviousNext

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest