Utilite: Wrong Image Format for bootm command

This forum is for supported devices using an ARMv7 Freescale SoC.

Re: Utilite: Wrong Image Format for bootm command

Postby krovetz » Tue Dec 06, 2016 9:34 pm

Is that the kind of thing that will eventually get fixed in the Arch Utilite installer? Or is this an old enough machine that it's unlikely to get any further attention?

Thanks a lot for your help. You guys do great work, and I really appreciate it.
krovetz
 
Posts: 69
Joined: Tue Jun 26, 2012 11:03 pm

Re: Utilite: Wrong Image Format for bootm command

Postby pepedog » Wed Dec 07, 2016 10:27 am

I am too ill to try this, but extract files from package linux-imx6
In uboot kernel=zimage is required
pepedog
Developer
 
Posts: 2431
Joined: Mon Jun 07, 2010 3:30 pm
Location: London UK

Re: Utilite: Wrong Image Format for bootm command

Postby armfan77 » Mon Jan 30, 2017 4:31 am

I'm also running into this issue. I would assume I just need to grab a more up to date linux-image package and toss it on the SD Card?

The best I can come up with is to go with this package here: https://archlinuxarm.org/packages/armv7 ... utilite-dt and manually unxz/tarball it onto the SD Card, and put the zImage and dtb file in /boot.

I also notice that there's now Linux 4.1 from here: http://www.compulab.co.il/products/comp ... x6/#devres

WarheadsSE, am I on the right track with getting a newer kernel package put on the SD Card?
armfan77
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 30, 2017 3:54 am

Re: Utilite: Wrong Image Format for bootm command

Postby armfan77 » Wed Mar 01, 2017 5:47 am

Update: I've switched over to the CompuLab provided minimal Debian base. It's running just fine on a 4.1.0 kernel. To sum up: I was going to give Arch a shot, but a broken installation tarball (kernel too old) made it unattractive to even mess with.
armfan77
 
Posts: 2
Joined: Mon Jan 30, 2017 3:54 am

Previous

Return to Freescale

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest