[netatalk 3.0] Anybody using this version?

This forum is for all other ARMv5 devices

[netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby IslandMan » Sat Oct 27, 2012 4:23 pm

Anybody successfully using netatalk 3.0? Is it supported on the ARM version of archlinux?
I'm trying to get it up and running for timemachine, and to date no luck.
IslandMan
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 27, 2012 10:55 am

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby chat1410 » Thu Nov 01, 2012 6:04 pm

Code: Select all
[root@PogoPlug ~]# pacman -Q | grep netatalk
netatalk 3.0.1-3


Yup, the update to 3.0 nuked the netatalk file in /etc/rc.d for us. I grabbed a generic rc.d startup daemon file and changed it's pointer to netatalk.

What issues are you having? I can post my netatalk file if that's all you're missing.
chat1410
 
Posts: 28
Joined: Thu Nov 01, 2012 5:55 pm

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby pepedog » Thu Nov 01, 2012 7:05 pm

Or switch to systemd
pepedog
Developer
 
Posts: 2431
Joined: Mon Jun 07, 2010 3:30 pm
Location: London UK

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby WarheadsSE » Thu Nov 01, 2012 7:18 pm

NO. Oxnas can't!
Core Developer
Remember: Arch Linux ARM is entirely community donation supported!
WarheadsSE
Developer
 
Posts: 6799
Joined: Mon Oct 18, 2010 2:12 pm

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby pepedog » Thu Nov 01, 2012 8:35 pm

We need someone to fix this. Can it be fixed?
pepedog
Developer
 
Posts: 2431
Joined: Mon Jun 07, 2010 3:30 pm
Location: London UK

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby WarheadsSE » Thu Nov 01, 2012 8:52 pm

The oxnas being able to use oxnas, or the need for the initscript?
Core Developer
Remember: Arch Linux ARM is entirely community donation supported!
WarheadsSE
Developer
 
Posts: 6799
Joined: Mon Oct 18, 2010 2:12 pm

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby IslandMan » Fri Nov 09, 2012 2:34 am

My Mac doesn't see/discover the Timemachine volume. When I query the pogo plug with asip-status.pl, it doesn't see any services enabled, while the Mac is visible and discovered..

I don't see netatalk listed in the daemons list with rc.d -list.
IslandMan
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 27, 2012 10:55 am

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby IslandMan » Sat Nov 10, 2012 1:52 pm

chat1410 wrote:
Code: Select all
[root@PogoPlug ~]# pacman -Q | grep netatalk
netatalk 3.0.1-3


Yup, the update to 3.0 nuked the netatalk file in /etc/rc.d for us. I grabbed a generic rc.d startup daemon file and changed it's pointer to netatalk.

What issues are you having? I can post my netatalk file if that's all you're missing.


Yes, please post your netatalk file. Thanks.
IslandMan
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 27, 2012 10:55 am

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby pepedog » Sat Nov 10, 2012 2:04 pm

pepedog
Developer
 
Posts: 2431
Joined: Mon Jun 07, 2010 3:30 pm
Location: London UK

Re: [netatalk 3.0] Anybody using this version?

Postby IslandMan » Mon Nov 12, 2012 1:39 am

Thanks - netatalk is now working. Still don't have AFP access, but making progress.
IslandMan
 
Posts: 7
Joined: Thu Sep 27, 2012 10:55 am

Next

Return to Community Supported

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 7 guests