Boot fails on DragonBoard410c

This is for ARMv8 based devices

Boot fails on DragonBoard410c

Postby ric96 » Wed Feb 28, 2018 10:08 am

Code: Select all
Format: Log Type - Time(microsec) - Message - Optional Info
Log Type: B - Since Boot(Power On Reset),  D - Delta,  S - Statistic
S - QC_IMAGE_VERSION_STRING=BOOT.BF.3.0-00286
S - IMAGE_VARIANT_STRING=HAAAANAZA
S - OEM_IMAGE_VERSION_STRING=CRM
S - Boot Config, 0x000002e1
S - Core 0 Frequency, 0 MHz
B -      1547 - PBL, Start
B -      3493 - bootable_media_detect_entry, Start
B -    107975 - bootable_media_detect_success, Start
B -    107980 - elf_loader_entry, Start
B -    109497 - auth_hash_seg_entry, Start
B -    109706 - auth_hash_seg_exit, Start
B -    124773 - elf_segs_hash_verify_entry, Start
B -    185033 - PBL, End
B -    191936 - SBL1, Start
B -    254766 - pm_device_init, Start
D -     14731 - pm_device_init, Delta
B -    269894 - boot_flash_init, Start
D -        30 - boot_flash_init, Delta
B -    273890 - boot_config_data_table_init, Start
D -    235887 - boot_config_data_table_init, Delta - (0 Bytes)
B -    514382 - CDT version:3,Platform ID:8,Major ID:1,Minor ID:0,Subtype:0
B -    520177 - sbl1_ddr_set_params, Start
B -    524142 - cpr_init, Start
D -         0 - cpr_init, Delta
B -    529754 - Pre_DDR_clock_init, Start
D -       183 - Pre_DDR_clock_init, Delta
D -         0 - sbl1_ddr_set_params, Delta
B -    542381 - pm_driver_init, Start
D -      6893 - pm_driver_init, Delta
B -    557875 - clock_init, Start
D -        61 - clock_init, Delta
B -    568001 - Image Load, Start
D -     26505 - QSEE Image Loaded, Delta - (567468 Bytes)
B -    594536 - Image Load, Start
D -       244 - SEC Image Loaded, Delta - (2048 Bytes)
B -    601765 - sbl1_efs_handle_cookies, Start
D -        61 - sbl1_efs_handle_cookies, Delta
B -    609542 - Image Load, Start
D -     13298 - QHEE Image Loaded, Delta - (56048 Bytes)
B -    622901 - Image Load, Start
D -     12779 - RPM Image Loaded, Delta - (149316 Bytes)
B -    635681 - Image Load, Start
D -     28426 - APPSBL Image Loaded, Delta - (519452 Bytes)
B -    664137 - QSEE Execution, Start
D -        61 - QSEE Execution, Delta
B -    669841 - SBL1, End
D -    480253 - SBL1, Delta
S - Flash Throughput, 103000 KB/s  (1294332 Bytes,  12505 us)
S - DDR Frequency, 400 MHz
Android Bootloader - UART_DM Initialized!!!
[0] [0] BUILD_VERSION=LA.BR.1.2.7-03810-8x16.0-ARCH
[0] [0] BUILD_DATE=13:51:00 - Mar 26 2017
[0] [0] welcome to lk

[10] [10] platform_init()
[10] [10] target_init()
[40] [40] SDHC Running in HS200 mode
[60] [60] Done initialization of the card
[70] [70] pm8x41_get_is_cold_boot: cold boot
[70] [70] Neither 'config' nor 'frp' partition found
[80] [80] Not able to search the panel:
[110] [110] Config MIPI_VIDEO_PANEL.
[140] [140] Panel CMD: command mode dma test failed
[140] [140] dsi panel init error
[140] [140] Turn off MIPI_VIDEO_PANEL.
[240] [240] Not able to search the panel:
[300] [300] Config MIPI_VIDEO_PANEL.
[540] [540] Panel CMD: command mode dma test failed
[540] [540] dsi panel init error
[540] [540] Turn off MIPI_VIDEO_PANEL.
[640] [640] Not able to search the panel:
[640] [640] Unknown panel
[640] [640] Target panel init not found!
[650] [650] pm8x41_get_is_cold_boot: cold boot
[650] [650] partition misc doesn't exist
[650] [650] error in emmc_recovery_init
[660] [660] Unable to locate /bootselect partition
[660] [660] No 'misc' partition found
[670] [670] Error reading MISC partition
[670] [670] failed to get ffbm cookie[670] [670] Loading boot image (428032): start
[680] [680] Loading boot image (428032): done
[680] [680] use_signed_kernel=0, is_unlocked=0, is_tampered=0.
[690] [690] DTB Total entry: 5, DTB version: 2
[690] [690] ERROR: Unable to find suitable device tree for device (247/0x00010000/0x00010008/0)
[700] [700] ERROR: Getting device tree address failed
[710] [710] ERROR: Could not do normal boot. Reverting to fastboot mode.
[710] [710] Invalid partition index
[720] [720] Invalid partition index
[720] [720] Invalid partition index
[730] [730] fastboot_init()
[730] [730] Error: ssd partition not found
[840] [840] USB init ept @ 0x8f697000
[860] [860] udc_start()


just following the instructions from https://archlinuxarm.org/platforms/armv ... board-410c
ric96
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 28, 2018 10:05 am

Re: Boot fails on DragonBoard410c

Postby ric96 » Mon May 14, 2018 11:46 am

boop...
ric96
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 28, 2018 10:05 am


Return to ARMv8 Devices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests